mind tomorrow!

Kestävän liiketoiminnan strategiaseminaari PERUTTU

5.5.2020 – Lahti

mind tomorrow!

Kestävän liiketoiminnan strategiaseminaari

5.5. 2020 – Lahti

Kestävä tie on ainoa tie

Kansainvälinen tutkijayhteisö ja tiedostavat kuluttajat vaativat yrityksiä tekemään kestäviä valintoja, mutta mitä kestävä liiketoiminta oikein tarkoittaa ja voiko sitä toteuttaa taloudellisesti kestävältä pohjalta?

Tulevaisuuden menestyjäyritykset ovat niitä, jotka kykenevät vastaamaan kestävyysvaatimuksiin kehittämällä tuotteita ja palveluita, jotka samaan aikaan ratkovat maailman viheliäisiä ongelmia ja mahdollistavat taloudellisesti kestävän liiketoiminnan.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa kestävistä liiketoimintamalleista ja niiden arvonluontipotentiaalista!

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää LUT-kauppakorkeakouluSeminaari on suomenkielinen lukuun ottamatta Nancy Bockenin puheenvuoroa.

Mind Tomorrow! -seminaari on peruttu vallitsevan koronatilanteen takia. Tilanteen selkiydyttyä ilmoittamme mahdollisesta uudesta seminaariajankohdasta.

Tapaa timanttiset  asiantuntijapuhujamme

Nancy Bocken

Professori, Lund University, Maastricht University

Jussi Loponen

Head of Research, Fazer Group

Matti Mettälä

Johtaja, henkilöstö, vastuullisuus ja aluetoiminnot, Kesko

Arto Nikkanen

Tuotantojohtaja, Lahti Energia

Saara Vauramo

Ohjelmajohtaja, Lahti Green Capital 2021

Paavo Ritala

Professori, LUT-kauppakorkeakoulu

ohjelma – 5. toukokuuta 2020

12.00Tilaisuuden avaussanat Sami Saarenketo, Dekaani, LUT-kauppakorkeakoulu ja Saara Vauramo, Ohjelmajohtaja, Lahti Green Capital 2021
12.10Avauspuhe: Nancy Bocken, Professori, Lund University, Maastricht University: "Sustainable business models – combining business with ecological and social sustainability"
12.50Jussi Loponen, Head of Research, Fazer Group: ”Strateginen tutkimus ja innovaatio kestävien ratkaisujen tukena Fazerilla"
13.20Kahvitauko ja verkostoitumista
13.50Paavo Ritala, Professori, LUT-kauppakorkeakoulu: “Innovoimalla kestävään talouteen – idealismia vai pragmatiaa?”
14.20Matti Mettälä, Johtaja, henkilöstö, vastuullisuus ja aluetoiminnot, Kesko: "Vastuullinen vähittäiskauppa 2020-luvulla"
14.50Arto Nikkanen, Tuotantojohtaja, Lahti Energia: "Energia-alan innovaatioilla keskeinen rooli kestävässä taloudessa"
15.20Paneelikeskustelu: “Kokonaisvaltaisesti kestävä talous”, moderaattorina Atte Jääskeläinen, Professor of Practice, LUT-yliopisto.
Panelistit: Saara Vauramo, Jussi Loponen, Matti Mettälä, Arto Nikkanen, Paavo Ritala ja Jarkko Levänen.
16.00Cocktailtilaisuus ja mahdollisuus tutustua LUTin Lahden kampuksen tutkimukseen
17.00Seminaari päättyy

Voitte käyttää hashtagia #lutsustainable kaikissa seminaariin liittyvissä some-päivityksissänne.

paikka

Seminaari järjestetään LUT-yliopiston Lahden kampuksella osoitteessa Mukkulankatu 19.

Ilmainen bussikuljetus Lappeenrannasta Lahteen lähtee seuraavasti: klo 8.40 Peltolan koulun vastapäinen tilausliikenteen pysäkki (Lappeenkatu) – klo 8.55 LUT-yliopiston pääsisäänkäynti – klo 10.55 Lahti. Paluukyyti Lappeenrantaan lähtee klo 17.15.

Mukkulankatu 19, 15210 Lahti

Mukkulankatu 19, 15210 Lahti

ilmoittautuminen

Tapahtuma on peruttu vallitsevan koronatilanteen takia. Tilanteen selkiydyttyä ilmoitamme mahdollisesta uudesta seminaariajankohdasta.

OTA
YHTEYTTÄ

13 + 7 =

LUT-yliopisto

LUT-yliopisto tuottaa puhtaan veden, ilman ja energian ratkaisuja sekä tukee yritysten ja teollisuudenalojen kestävää uudistumista. Edistämme systeemistä muutosta tieteenalarajoja ylittävällä tekniikan ja talouden osaamisella. Yhteisössämme on 6500 jäsentä ja kampuksemme ovat Lappeenrannassa ja Lahdessa.